Curven Review

Sportschool Nijmegen

 

 

 

 

Curves is een sportschool voor thuis, een centrum voor vrouwen waar je comfortboksen kunt komen beoefenen zonder je zorgen te hoeven maken over je ruimte in huis of de hoeveelheid ruimte die je in de garage beschikbaar hebt. Curves is een absoluut niemandsland van zware gewichten heffen, eindeloos crunches doen, of op de loopband rennen. Het is een gastvrije, gezellige ruimte, waar je gewoon kunt opstaan, in de groef van je workout kunt komen, en je geen zorgen hoeft te maken over zaken als mensen of de plek waar je verblijft. De meeste klanten van Curves zijn elke dag een half uur in de sportschool, dit geeft een behoorlijke workout.

Curves verandert ook de begrippen die verband houden met de gebruikelijke sit-ups, crunches en run-ups op de loopband. Vrouwen kunnen nu trainen in het comfort van hun eigen huis, weg van de vrouwen om hen heen. De les voor alleen vrouwen is een van de populairste mogelijkheden die Curves biedt en de reden waarom dit een begrip is geworden. Het komt op de tweede plaats na een van hun spinningklassen, genaamd Palo Altoaten(- duct maestro diminutive style, als je in dat soort dingen bent. De andere spinning-lessen zijn een alternatief voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze geboren zijn om aan lichaamsbeweging te doen, maar gewoon niet de variatie konden vinden die ze zochten in de gebruikelijke keuzes (over eenzaamheid gesproken).

Curves is een andere naam voor verslavend, en deze spin lessen zijn verslavend in een echt slechte manier. Dit komt omdat ze een superlatieven workout van alle oefeningen die catering aan vrouwen van alle verschillende soorten en geslachten. Ze bieden de optie van weerstand, oefenpauzes en gewichtheffen, evenals een scala aan uitdagingen en apparatuur. Het is een ideale sfeer bij Curves omdat, zoals men kan verwachten in dit soort thuisgym sfeer, klanten hard werken en de best mogelijke resultaten voor zichzelf en hun dieet bereiken.

Curves gaf me zelfvertrouwen toen ik huisvrouw en moeder van een tweelingjongen was. Mijn workouts waren het enige wat ik ooit nodig had op die zaterdagochtenden. Ik liep daar met mijn kinderen op mijn schouders, voerde ze sinaasappelsap tot ze opgekrikt waren en daarna speelden we een uur of wat tikkertje. Mijn wekelijkse curlingprogramma heeft van mij een basketbaljunkie gemaakt. Ik geniet ervan om te zien hoe de boksers de sportzaal binnenkomen en zo hard met de zak gooien; ik stelde vroeger de timer in en keek naar de klok om mijn schoten te timen. Nu heb ik het over drieën en tweeën, en ik raak in wedstrijdvorm door alleen maar naar de training te kijken en de volgende ronde te trainen.

Curves is ook een andere naam voor de dansstudio, en ze worden geassocieerd met de UFC Venezuela vechters die er meer dan eens heen gaan. Het is een geweldige plek om je moves te oefenen op de muziek van je keuze, gebruik te maken van die speciale, gelimiteerde kaartjes die de UFC aanbiedt en een heel speciaal beeld te krijgen van de trainers aan het werk met een aantal fans die de moves kiezen die ze op de grote schermen willen zien, en denken dat zij ook de sterren zijn. Of ga zelf kijken. Curves heeft feestjes en andere verschillende maandelijkse evenementen, waaronder elke maand een zelfverdedigingsles. Ik heb er een paar bijgewoond en het is een uitstekende plek om even bij te komen van een heel druk schema.

lees meer:

GEARCHIVEERD ONDER:sport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *